Breaking News

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μια μεγάλη παγίδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Γκαγκάκη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την απώλεια των γονιών της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, αποκαλύπτοντας πως έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 30 ετών, όταν την... έδιωξε σχεδόν η μητέρα της. 

Επίσης, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της, που της στοίχισε και επαγγελματικά, που ήταν το γνωστό περιστατικό που είχε συμβεί την περασμένη σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Προφανώς θα ήθελα να σβήσω από τη ζωή μου αυτό που συνέβη πέρσι στην τηλεόραση. Φαίνεται ότι ήμουν μάλλον πολύ τυχερή να έχω φτάσει σε αυτή τη φάση και να μην υπάρχει τίποτα άλλο, το οποίο να θέλω να σβήσω», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Και πρόσθεσε: «Ανακαλύπτω με τον καιρό ότι η αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μια μεγάλη παγίδα, το πώς την ερμηνεύει κανείς. Για μένα έχει σημασία το πώς την ερμηνεύω εγώ, όχι πώς την ερμηνεύουν οι άλλοι. Εξίσου αξιοπρεπές θεωρώ να ακολουθείς ένα λόγο που έχεις δώσει και δεν τα τινάζεις όλα στον αέρα, να φύγεις την επόμενη μέρα το πρωί...».

«Προφανώς και μου στοίχισε και επαγγελματικά, ήταν εμφανές, στα αυτοδιοικητικά εννοώ. Δεν ήταν μια εύκολη περίοδος...», τόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ σημείωσε ότι ξεκίνησε κάποιες ενέργειες για να υιοθετήσει παιδί.

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.