Breaking News

Λιβιεράτος: «Όταν με γκουγκλάρουν εμφανίζεται το... Λιβιεράτος ψυχιατρείο, αλλά θέλω να υπάρχει στη Google» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή ήταν η σειρά του Λάμπη Λιβιεράτου να καθίσει στον καναπέ του Dot. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο στο παρελθόν και για τη μάχη του με την κατάθλιψη. 

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι πλέον, όταν τον γκουγκλάρεις, δίπλα στο όνομά του εμφανίζεται η λέξη ψυχιατρείο, ενώ εξήγησε γιατί αυτό δεν τον ενοχλεί. Συγκεκριμένα, είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Τη δική μου περίπτωση την αντιμετώπισα με τους ειδικούς ανθρώπους, τους αγαπημένους μου φίλους που τους είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και την κρίση τους και φυσικά τα παιδιά μου και τη μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα "όπλα" του για να μπορέσει να "πολεμήσει"...

Όταν με ρωτούσαν τότε οι δημοσιογράφοι, δεν ήμουν τόσο έτοιμος να μιλήσω. Αλλά ήμουν εγκλωβισμένος γιατί έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ό,τι να 'ναι... Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. 

Ευχαριστώ, γιατί υπήρξε διακριτικότητα από ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας. Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση. Τους είπα να τη βγάλουν την είδηση, αλλά να μου δώσουν την ευκαιρία να μιλήσω γι' αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να 'ναι.

Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις "Λιβιεράτος ψυχιατρείο" πρώτο απ' όλα. Γράφτηκαν πολλά άρθρα τότε, ο αλγόριθμος ο καημένος της Google τι θα βγάλει... δεν σκέφτεται. Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει το "Λιβιεράτος ψυχιατρείο" γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω και να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν. Αν θέλει κάποιος να σταθεί εκεί είναι πρόβλημά του».

Επίσης, ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για το νέο του τραγούδι "15 γράμματα", αλλά και για την εποχή που τον αποθέωναν 4.000 άνθρωποι κάθε βράδυ στα μαγαζιά.

Δείτε τη συνέντευξη.