Breaking News

Μαριάνθη Κάσδαγλη, Mariposa και Chris Σταμούλης βγάζουν το νικητή του φετινού Survivor (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρεις πρώην Survivors κάθισαν το Σάββατο στον καναπέ του Dot και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασαν και συμπαίκτες τους.

Μεταξύ άλλων, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η Έλενα "Mariposa" Κρεμλίδου και ο Chris Σταμούλης έβγαλαν τον δικό τους νικητή του φετινού Survivor. Συγκεκριμένα, τόνισαν:

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Πιστεύω και θέλω να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης. Μπορεί να μην είναι τόσο κόσμια η συμπεριφορά του, αλλά είναι αληθινός. Είναι αυτό που βλέπετε. Δεν υποκρίνεται κάτι άλλο για να αρέσει στον κόσμο ή τους συμπαίκτες του. Το αξίζει να κερδίσει».

Chris Σταμούλης: «Τα φαβορί είναι οι Ηλίας Μπόγδανος, James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης. Θέλω να κερδίσει ο Νίκος γιατί - παρόλο που έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση - είναι αυτό που βλέπεις. Δηλαδή, είναι ο εαυτός του, είναι καλός παίκτης και θεωρώ ότι έχει περισσότερο ανάγκη τα χρήματα σε σχέση με κάποιον διάσημο ή τον James. Οπότε θέλω να πάρει το έπαθλο ο Νίκος».

Έλενα Κρεμλίδου: «Κι εγώ συμφωνώ. Στην τετράδα βλέπω Ηλία, James, Νίκο και Σάκη Κατσούλη. Υποστηρίζω Νίκο και James για τελικό και θα είμαι ok αν κερδίσει ένας από τους δύο».

Επίσης, η Έλενα σημείωσε: «Γνωριζόμουν και με τον James και με τον Σάκη. Με τον James είχαμε συμφωνήσει να μην το πούμε για να μαθαίνουμε και να λέμε μεταξύ μας τι γνώμη έχουν οι άλλοι για εμάς. Ήταν ιδέα του James και συμφώνησα κι εγώ. Αλλά μετά ο James το είπε στα παιδιά ότι γνωριζόμαστε. Τον Σάκη τον ξέρω πολλά χρόνια, από 19 χρονών. Είχα διαφημίσει ρούχα στις πρώτες εταιρίες που είχε».

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor.

«Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο», είπε ο Chris Σταμούλης για την περιβόητη βόλτα στη ζούγκλα με τον ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο.