Breaking News

MasterChef: «Μεταδίδει πράγματα για τη Μαργαρίτα που δεν ισχύουν» - Η παίκτρια που πέρασε απευθείας στους «11» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των επιστροφών, 12 παίκτες συνεχίζουν στο MasterChef 5, που είναι οι:

Τζιοβάνι Σκαράτζι, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Μαρία Λαζαρίδου, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και  Διονύσης Σαρακίνης.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε το Mystery Box, στο οποίο νίκησε η Λία Μακροστέργιου.

Τα πλεονεκτήματα της Λίας για το Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ότι είχε το δικαίωμα να μην μαγειρέψει, όπως και να μοιράσει τον χρόνο που θα είχαν οι παίκτες.

Η Λία αποφάσισε να μην μαγειρέψει, οπότε προκρίθηκε απευθείας στους «11». Επίσης, μοίρασε τον χρόνο που είχαν οι παίκτες στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν, προκαλώντας σε κάποιους δυσαρέσκεια με τις επιλογές της.

Νωρίτερα, ο Ιωάννης Αυλωνίτης είπε για τη Μαρίνα Ντεμολλάι: «Η Μαρίνα μεταφέρει πράγματα, που έχουν πει οι έξω για τους μέσα, τα οποία δεν ισχύουν. Ο κόσμος λατρεύει τη Μαργαρίτα (Νικολαΐδη) και με το δίκιο του. Η Μαρίνα μεταδίδει πράγματα για τη Μαργαρίτα, που δεν ισχύουν. Η Μαργαρίτα δεν είναι χαζή να μην καταλαβαίνει, ξέρει τι γίνεται στον κόσμο. Τα άτομα, που προσπαθούν να σου χαλάσουν την ψυχολογία, δεν πάνε μπροστά στη ζωή τους».

Δείτε τα βίντεο.