Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Λία Μακροστέργιου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας έγινε η ψηφοφορία των παικτών της Μπλε ομάδας, που είχε ηττηθεί στην ομαδική δοκιμασία, κατά την οποία η Λία Μακροστέργιου πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους (3).


Οι δύο φίλοι, ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστέργιου, φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και έδωσαν μαγειρική μάχη, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Guest chef ήταν ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πολύπλοκο amuse-bouche με αρκετές παρασκευές.


Η εξέλιξη της δοκιμασίας αποχώρησης ήταν δυσάρεστη για τη Λία, καθώς μετά από σχεδόν δύο ώρες, που μαγείρευαν, δεν κατάφερε να βάλει ούτε μία παρασκευή στο πιάτο της.


Μάλιστα, στο τέλος, μετά από μια αρκετά αποτυχημένη προσπάθεια, η Λία πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια!


Οι 3 κριτές - Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος - και ο καλεσμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος περίμεναν να δουν και να βαθμολογήσουν τα πιάτα. Ωστόσο,  η προσπάθεια της Λίας που κατέφτασε μπροστά τους ήταν... κενοί δίσκοι.


Όπως ήταν επόμενο, η Λία Μακροστέργιου αποχώρησε από το MasterChef 5. Η Λία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ωστόσο πρόσφερε και χαρούμενες στιγμές κατά την αποχώρησή της, καθώς διασκεύασε το «Ρίτα Ριτάκι», το οποίο τραγούδησε, με τους στίχους να αναφέρονται  στους κριτές.


Οι 10 παίκτες που συνεχίζουν είναι οι: Τζιοβάνι Σκαράτζι, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος, Ανούς Χεριμιάν και  Διονύσης Σαρακίνης.