Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Μαρία Λαζαρίδου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef 5. Η όμορφη παίκτρια έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα του Τεστ Δημιουργικότητας, με τον Διονύση Σαρακίνη να κερδίζει την κάρτα ασυλίας.


Αρχικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ανούς Χεριμιάν, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός, που είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες.


Ο Διονύσης έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και «έσωσε» την Ανούς. Άλλωστε οι δυο τους έχουν παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι, οπότε δε θα μπορούσε να μην «σώσει» την αγαπημένη του.


Τη θέση της  Ανούς πήρε ο Παύλος Χάππιλος, που είχε την αμέσως επόμενη χειρότερη προσπάθεια.


Φορώντας τις μαύρες ποδιές, η Μαρία Λαζαρίδου, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Παύλος Χάππιλος έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου: Brandade πεσκανδρίτσας με μαγιονέζα dashi, ponzu, gel κρεμμυδιού και τραγανή πάστα.


Τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσε η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία αποχώρησε δακρυσμένη από το MasterChef 5.


Οι 11 παίκτες που συνεχίζουν είναι οι: Τζιοβάνι Σκαράτζι, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και  Διονύσης Σαρακίνης.