Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 5, o Τζιοβάνι Σκαράτζι είχε χαρίσει την ασυλία στη Μπλε ομάδα, μετά τη νίκη του στη δοκιμασία που πήραν μέρος οι αρχηγοί. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ως αρχηγός των Κόκκινων, αναδείχθηκε αυτόματα πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, όπου προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι, η Ανούς Χεριμιάν και η Λία Μακροστεργίου,

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, η Λία, ο Ιωάννης και η Ανούς έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους.


Καλεσμένος ήταν ο σεφ του Mr Pug’s Canteen, Γιώργος Βενιέρης. Το πιάτο αντιγραφής ήταν: Bun αστακού με μάνγκο τσάτνεϊ, πίκλες τζίντζερ, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου.


Οι διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους μόλις 80 λεπτά, με αποτέλεσμα να αγχωθούν και τελικά να στείλουν ημιτελή πιάτα στους κριτές. 

Η βαθμολογία των τριών παικτών ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Τη χειρότερη βαθμολογία σημείωσε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, με κάποιους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε κλάματα.


Η Ανούς και η Λία παρέμειναν στο MasterChef 5 και πέρασαν στην τελική δεκάδα.