Breaking News

MasterChef: Η νικήτρια ομάδα, η ανατρεπτική απόφαση και ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ομαδική δοκιμασία, που έλαβε μέρος έξω από την κουζίνα του MasterChef 5, στο επεισόδιο της Παρασκευής οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

Οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές με 19 βαθμούς διαφορά και πήγαν να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη για να απολαύσουν το έπαθλο.


Αρχηγός της ηττημένης Μπλε ομάδας ήταν η Μαργαρίτα Νικολαίδη, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα.

Οι κριτές της ανακοίνωσαν ότι δε θα έχει κανένα πλεονέκτημα και πως θα αγωνιστεί με τους υπόλοιπους στη δοκιμασία ασυλίας.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της, ανακοινώνοντας πως δε θα διαγωνιστεί στη δοκιμασία ασυλίας, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, είπε στους κριτές:

«Αν γίνεται εγώ δε θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο (σ.σ. επεισόδιο του Σαββάτου) θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δε θέλω να σας προσβάλλω, αλλά αύριο θέλω να ψηφιστώ και το ζητάω από τα παιδιά. Θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά. Θέλω να είμαι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση».

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και οι συμπαίκτες της, της είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο να το κάνει, ωστόσο η Μαργαρίτα δεν άλλαξε γνώμη και τελικά δεν μαγείρεψε


Στη συνέχεια ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου μαγείρεψαν, διεκδικώντας την ασυλία.

Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος - στο επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου - δε θα μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.


Οι Κόκκινοι συνάντησαν τον Γιάννη Αποστολάκη και απόλαυσαν ένα εξαιρετικό φαγητό καντίνας, από τα χέρια ενός παλιού αλλά πάντα αγαπημένου παίκτη του MasterChef, του Χάρη Μπονάνου.