Breaking News

Νίκος Κοκλώνης: Μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη για εκβιασμό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να εκβίασε την ιδιοκτησία του περιοδικού ΟΚ!, τον εκδότη Νίκο Κοκλώνη, για φωτογραφίες που θα βρίσκονται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 3 Απριλίου, με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Στο περιοδικό θα φιλοξενηθεί και ρεπορτάζ που αφορά την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.

Σήμερα, Παρασκευή, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να ζητά 50.000 ευρώ για να επιτρέψει να φιλοξενηθούν οι φωτογραφίες της στο περιοδικό.

«Χθες ο Νίκος Κοκλώνης, μαζί με δυο δικηγόρους, βρέθηκε στο Tμήμα Eκβιαστών, όπου συναντήθηκε και με τον επικεφαλής του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και κατέθεσε μήνυση. Από εκεί και μετά η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Να σημειωθεί ότι χθες η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, είχε τονίσει: «Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο περιοδικό από το σπίτι της κυρίας Καμπουρέλη, είναι από φωτογράφιση που είχε γίνει πριν κάποιο καιρό με συναίνεσή της... Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι...».

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».