Breaking News

O David Beckham και ο γιος του Brooklyn μας δείχνουν τα τατουάζ τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο David Beckham εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο της Καραϊβικής στο νησί Providenciales, μαζί με τους γιους του, τον 22χρονο Brooklyn, τον 18χρονο Romeo και τον 16χρονο Cruz. 

Χθες, Παρασκευή, ο Brooklyn ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, που τον δείχνουν να ποζάρει με τον πατέρα του και τα αδέρφια του, επιδεικνύοντας τα τατουάζ που "στολίζουν" το σώμα τους. Ο μόνος που δεν έχει κάποιο τατουάζ είναι ο μικρότερος γιος, ο Cruz.



Φωτογραφία με τους άνδρες της οικογένειας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Victoria Beckham.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, μέσα στη φετινή χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί και ο γάμος του Brooklyn με την Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz, η οποία βρίσκεται μαζί τους στις διακοπές.


Νωρίτερα η οικογένεια βρισκόταν στο Μαϊάμι, καθώς ο David Beckham ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS), όπου συμμετέχει η ομάδα του Inter Miami CF, όπου είναι συνιδιοκτήτης. Εκεί είχαν περάσει το Πάσχα των Καθολικών την περασμένη Κυριακή, με τον παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή να δημοσιεύει τη σχετική οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει και η Victoria, όπως και η 9χρονη κόρη τους Harper.