Breaking News

Οι καλεσμένοι στο «The 2Night Show» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι συνθήκες αλλάζουν... η καλή παρέα όμως μένει και μπορεί να κάνει τη διαφορά... Δείτε απόψε, Τετάρτη 21 Απριλίου, στις 23:30, στο «The 2Night Show» του ANT1:

• Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Πηνελόπη ΠλάκαΗ όμορφη ηθοποιός μιλά για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», για τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιγράφει πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Επίσης, αναφέρεται στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του, ενώ αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει σύντομα μητέρα.

• Η Σοφία Παυλίδου έρχεται στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και φέρνει μαζί της ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα που τη συνδέει με τον Γρηγόρη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, ενώ περιγράφει την ωραία σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μετά το διαζύγιο. Η Σοφία Παυλίδου αναφέρεται στη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση. Τέλος, μιλάει για το περιστατικό βίας που της συνέβη, πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

• Καλεσμένοι του Γρηγόρη και τα αδέλφια Τσαχουρίδη. Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, με καταγωγή από τη Βέροια, που έχουν κατακτήσει την Ελλάδα και το εξωτερικό με τη μοναδική μουσική τους, μιλούν για το ποντιακό DNA που τους οδήγησε στον δρόμο της ποντιακής λύρας και του ποντιακού τραγουδιού. Επίσης, αναφέρονται στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσο ζούσαν στο Λονδίνο. Πώς κατάφεραν να τραγουδήσουν με τον Cat Stevens και τον Boy George; Πώς προέκυψε η προσωπική ακρόαση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από τον πρίγκιπα Κάρολο; Τέλος, με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας και μιας κιθάρας, ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος τραγουδούν ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής και μας ταξιδεύουν με τη φωνή τους.


Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Κικίδης
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας