Breaking News

Όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο DOT (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50 το μεσημέρι, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής, μας κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 17 Απριλίου, καλεσμένος είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που μιλά για:

• το ελληνικό #metoo και τα όσα γνώριζε από τις φίλες του πριν βγουν και μιλήσουν δημόσια,
• το πώς άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας και την καθημερινότητα με τον γιο του,
• την εποχή που ως ηθοποιός έπαιξε σε βιντεοκασέτες και
• τις μονογονεϊκές οικογένειες και τα ίσα δικαιώματα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι σύντομα θα μάθουμε για νέες καταγγελίες που δεν αφορούν μόνο σε ηθοποιός. Ξεκαθαρίζει ότι πάντα ένιωθε αγαπητός από τους συναδέλφους του και δηλώνει ότι είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ακόμη, η beauty editor του dot. δίνει συμβουλές αντιγήρανσης και ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης εξηγεί πώς μπορούμε να έχουμε όμορφα χείλη με φίλερς χωρίς να καταλάβει κανείς ότι έχουμε κάνει κάποια παρέμβαση.

Την Κυριακή 18 Απριλίου, στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Γιάννης Σπαλιάρας και μιλά για τις διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες συμμετείχε σε Μεξικό και Ιράν. Εξομολογείται το όνειρό του για ένα παιδί και αποκαλύπτει ότι εδώ και τρία χρόνια βγήκε ραντεβού μόνο μία φορά. Τέλος, δίνει τη δική του απάντηση σε όσα του καταλογίζουν για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες.

Η Έλενα Τσαγκρινού μιλά για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι της αλλά και για τον σύντροφό της Μike, αποκαλύπτοντας ότι δεν μένουν μαζί γιατί ο Μike ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει βουτυρένιο ψωμάκι με άρωμα Μεσογείου και λαχταριστό ριζότο με καλαμαράκια.

Τέλος, η δερματολόγος Φωτεινή Μπαγεώργου συμβουλεύει πώς να προστατεύουμε το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία.


DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes.