Breaking News

Σεφερλής: «Έχασα 10 κιλά συνδυάζοντας διατροφή και γυμναστική» - Τα μελλοντικά του σχέδια στο θέατρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5» που προβάλλεται, καθημερινά, στον ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια στην τηλεόραση και το θέατρο που αφορούν την επόμενη σεζόν.

«Τον επόμενο χειμώνα έχω σκοπό να ανεβάσω την παράσταση "Τούτσι", ένα αγαπημένο μου μιούζικαλ, που είναι στόχος ζωής για μένα. Το Νοέμβριο θα ανεβάσω τον "Σρεκ", μια ταινία που θα γίνει μιούζικαλ για μικρούς και μεγάλους», είπε ο κωμικός ηθοποιός, παρουσιαστής και θιασάρχης.

Μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, που τον σημάδεψε, ενώ αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει δέκα κιλά, συνδυάζοντας σωστή διατροφή και γυμναστική.

Επίσης, μίλησε για πρώτη φορά για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, τονίζοντας πως το θέατρο είναι για να κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει. 

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.