Breaking News

Σ. Παυλίδου: «Δέχτηκα πολλές συγγνώμες - Δεν με είχαν στηρίξει οι συνάδελφοί μου, τα μέσα και η παραγωγή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο και την ωραία σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μετά το διαζύγιο, μίλησε - μεταξύ άλλων - η Σοφία Παυλίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη «Φάρμα», από όπου αποχώρησε οικειοθελώς, ενώ μίλησε και για το περιστατικό βίας που της συνέβη, πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Πριν λίγες ημέρες η Σοφία Παυλίδου είχε αποκαλύψει στο Πρωινό τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια για το περιστατικό... Η ηθοποιός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #MeToo. Ο λόγος που είχα μιλήσει στο Πρωινό είναι γιατί πια έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες που δεν με άκουσαν τότε.

Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου για το δρόμο που άνοιξε. Σίγουρα, δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μία περίοδος, που ήταν ανοιχτά τα θέατρα κι αυτό πιστεύω έκανε τους συναδέλφους μου να μην με υποστηρίξουν καθόλου. Επίσης, δεν είχα καμία στήριξη ούτε από τα μέσα, ούτε από την ίδια την παραγωγή. Αυτό, λοιπόν, δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, ενώ δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα τότε δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά - γιατί όλοι κάνουμε λάθη - τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Όχι μόνο δεν ζητήθηκε συγγνώμη, αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ γιατί έχω άδικο ή προσπαθώ να κρυφτώ. Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαινε αυτό...».

Δείτε το βίντεο.