Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς, δημιουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών που ερμήνευσαν γνωστοί καλλιτέχνες.

Μεταξύ των επιτυχιών που έγραψε, τα τραγούδια: «Αν Δεν Είχα Και Σένανε» (Γιάννης Πάριος), «Της Γυναίκας Η Καρδιά», «Νομίζεις», «Καλύτερα Μαζί Σου Και Τρελός», «Μας Υποχρέωσες» (Στράτος Διονυσίου), «Όλα Τα ‘Δωσα Σε Σένα» (Δημήτρης Κοντολάζος), «Τηλέφωνο» (Θέμης Αδαμαντίδης), «Επειγόντως» (Δούκισσα), «Ένα Σου Σημάδι Μόνο» (Αντύπας), «Λέγε Ό,τι Θες», «Άλλοθι», «Δεν Πάω Πουθενά» (Βασίλης Καρράς), «Όλα Σ’ Αγαπάνε» (Αντύπας) κ.ά.

Τη λυπηρή είδηση γνωστοποίησε ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Δυστυχώς οι απρόσμενα θλιβερές ειδήσεις αυτού του καιρού μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά... Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος, ο πολυαγαπημένος φίλος, ο σπουδαίος στιχουργός, ο συναγωνιστής μου αμέτρητα χρόνια, ο άνθρωπος με το αξεπέραστο χιούμορ και τη μοναδική εξυπνάδα, ο… ο… ο… δε ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω. Αγαπημένε Σπύρο Γιατρά... απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό, δεν υπάρχουν λόγια... δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους».