Breaking News

Σταμάτης Μαλέλης: «Eίχα παρατήσει τον εαυτό μου - Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη μάχη του με την κατάθλιψη την περίοδο των μεγάλων επιτυχιών μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα:

«31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων και εργάζομαι 38-39 χρόνια στα κανάλια. Μου άρεσε η δημοσιογραφία και η δουλειά μου, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω αυτή την πορεία... Δεν έχω κάνει ποτέ ριάλιτι στην τηλεόραση και ούτε ονειρεύομαι να το κάνω. Νομίζω ότι όλες τις άλλες εκπομπές τις έχω κάνει. Μέχρι και υπεύθυνος μυθοπλασίας ήμουν, όταν συνεργαζόμουν με τον Alpha.

Η κατάθλιψη ήρθε τις περιόδους των μεγάλων επιτυχιών, όταν ήμουν στον ΣΚΑΪ. Μια φορά είχαμε φτάσει 54% τηλεθέαση σε δελτίο ειδήσεων... Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την κατάσταση. Έπαθα κατάθλιψη γιατί ζούσα σε ένα χρυσό κλουβί και δεν έκανα αυτό που ήθελα. Όσοι έχουν κατάθλιψη πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τη νικήσουν και να αλλάξουν τρόπο ζωής, να μη φοβηθούν. 

Είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Δηλαδή, ενώ ήμουν καλός στη δουλειά μου, ήμουν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες. Όλοι με αποκαλούσαν "ο στρατηγός Μαλέλης" και εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσα να πάω ούτε μέχρι το περίπτερο μόνος μου.

Είχα αφήσει πια τον εαυτό μου σε ένα στυλ "πέθανε ρε"... Δεν πίστευα ότι μπορεί να τα καταφέρω. Όταν τελικά τα κατάφερα και με τη βοήθεια των ειδικών, θεώρησα ότι ήταν χρέος μου να το μεταδώσω και στους άλλους. Το σημαντικότερο είναι να αλλάξεις τρόπο ζωής...

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κατάθλιψης είναι η ματαιοδοξία... Πρέπει να γίνουμε ο εαυτός μας... Είχα δίπλα μου την οικογένειά μου και έναν αγαπημένο μου φίλο».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega.