Breaking News

Survivor - Alessia Demetz: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά μίλησε για τη σχέση τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μιλούσαμε μόνο στα social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε για ύπνο μαζί... 
Είχε πει ότι αν την 25η Μαρτίου βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε... Είναι παράτολμος άντρας. Πες του ότι έχασε το γάμο...»

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά μίλησε για όλα στην εκπομπή «Pop Up». Η Alessia Demetz είπε για τον ηθοποιό και παίκτη του Survivor:

«Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε στο Μονακό και ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά. Αυτό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά ξεκινήσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρίσι και δεν κατάφερα να τον συναντήσω. Οπότε μιλούσαμε μόνο στα social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε για ύπνο μαζί.

Τον Δεκέμβριο μου ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πάει στο Survivor και του είπα ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εξελιχθεί και να βγει από τη ζώνη ασφαλείας του. Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί μαζί μου ό,τι κάνει. Πριν κλείσει το τηλέφωνο και φύγει για το Survivor μου ζήτησε μόνο ένα πράγμα: "Υποσχέσου ότι δε θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω να την κερδίσω εγώ". Κι έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον.

Στο τελευταίο βίντεο που μου έστειλε μου είπε ότι με αγαπάει και όταν το είδα, έβαλα τα κλάματα. Κάναμε πλάκα όταν συζητούσαμε για την κοινή μας ζωή... Του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω μια ευκαιρία. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουμε όταν δούμε ο ένας τον άλλον. Υπήρχαν φορές που τον ζήλεψα μέσα στο παιχνίδι, είπα ότι δε θέλω να βλέπω άλλο, ένιωθα άβολα.

Ποτέ δεν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι, μόνο από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό για μένα γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί και δεν είχα υποσχεθεί την καρδιά μου σε κανέναν. Αλλά με τον Αλέξη ήθελα να ρισκάρω και συμφώνησα. Όταν πηγαίναμε για ύπνο μιλούσαμε 4 ώρες συνεχόμενα. Κοιμόμασταν με το τηλέφωνο αγκαλιά. 

Επρόκειτο να παντρευτούμε την 25η Μαρτίου, οπότε αν τον δεις πες του ότι έχασε το γάμο μας. Είχε πει ότι αν την 25η Μαρτίου βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε... Είναι παράτολμος άντρας. Πες του ότι έχασε το γάμο...».