Breaking News

Survivor - Γιώργος Λιανός: «Η Μαριαλένα και ο Σάκης έκλαψαν με... μαύρο δάκρυ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής δημιουργήθηκαν δύο νέες ομάδες, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξεσπάει σε δάκρυα καθώς ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στην αντίπαλη ομάδα, στους Κόκκινους. Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102.2:

«Δεν ξέρω πώς έγινε η επιλογή από την παραγωγή. Νομίζω πήγαν στατιστικά, δηλαδή με βάση τις νίκες που έχουν κάνει οι παίκτες ώστε οι ομάδες να είναι μοιρασμένες και να έχει πιο αγωνιστικό προφίλ το παιχνίδι.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης έκλαψαν με μαύρο δάκρυ, που βρέθηκαν σε αντίπαλες ομάδες, αλλά αυτό δεν το κατάλαβα πραγματικά. Δεν χωρίζουν ουσιαστικά γιατί βρίσκονται στην ίδια παραλία. Δεν μετακινούνται από την παραλία. Δεν ξέρω αν τα ξαναβρήκαν, δεν έχει παραδεχτεί κάποιος κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κοντά τα παιδιά, δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη. Εγώ νομίζω η αντίδρασή τους έχει να κάνει και με στρατηγικές από πίσω, γιατί "έσπασε" η πεντάδα που είχαν στην παλιά Μπλε ομάδα...

Ο πρώτος αγώνας των καινούργιων ομάδων ήταν... "κάπως". Δηλαδή, έβλεπαν απέναντι τους πρώην συμπαίκτες τους και ένιωθαν περίεργα. Στον δεύτερο έγινε χαμός! Αρχίζουν και δένονται με την ομάδα τους και μη σου πω ότι δημιουργείται και μία τρίτη ομάδα. Ο καθένας μόνος του θα παίζει όταν φτάσουν στους 10 παίκτες».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».