Breaking News

Survivor: Η απάντηση της Καινούργιου στη Σοφία Μαργαρίτη σχετικά με τις δηλώσεις της για τον Ασημακόπουλο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη συνέντευξη της πρώην παίκτριας του Survivor, Σοφίας Μαργαρίτη, στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, όπου τόνισε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullyίng, λόγω των σeξουαλικών του προτιμήσεων.

«Για μένα είναι απαράδεκτη η Σοφία. Μόνη της η Σοφία άνοιξε ένα θέμα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραίος. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να σχολιάζει τη σeξουαλικότητα κανενός. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σeξουαλικότητά του, για ποιο λόγο η Σοφία ανοίγει ένα τέτοιο θέμα;», είπε χθες η παρουσιάστρια.

Η Σοφία Μαργαρίτη απάντησε, μέσω ανάρτησή της στο Instagram: «Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κ@λ@τούμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση, η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά».

Την Τρίτη παρουσιάστηκαν στο «Ευτυχείτε» οι δηλώσεις και η ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου είπε, μεταξύ άλλων: «Αυτό που είπαμε χθες είναι για ποιο λόγο ανοίγει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, εφόσον ο ίδιος ο  Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ή κάποιος άλλος δεν έχει βγει να πει κάτι...».

Δείτε το βίντεο.


Δείτε όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή εκπομπή.