Breaking News

Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση και το... «φρένο» λόγω ρήτρας στο συμβόλαιο των παικτών (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η έκκληση του Τριαντάφυλλου - τόσο μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όσο στο συμβούλιο - να μην τον στηρίξει ο κόσμος ώστε να αποχωρήσει από το Survivor και να δυναμώσει αγωνιστικά η Κόκκινη ομάδα.

Μία ρήτρα στο συμβόλαιο των παικτών φαίνεται ότι αποτρέπει πλέον τους παίκτες να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor, εκτός αν συντρέχουν λόγοι υγείας. Η ρήτρα υπήρχε από την αρχή, ωστόσο φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Ο λόγος είναι ότι ο αριθμός των επεισοδίων μέχρι τον τελικό είναι συγκεκριμένος, ενώ δεν γίνεται πλέον να μπει νέος παίκτης. Οπότε το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης θα ανέτρεπε τον προγραμματισμό μέχρι τον τελικό.

Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου την Τετάρτη στο «Ευτυχείτε», αν κάποιος παίκτης θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, ίσως κληθεί να πληρώσει στην παραγωγή το 50% των χρημάτων που έχει ήδη κερδίσει. Επίσης, ο παίκτης θα κληθεί να πληρώσει και το ξενοδοχείο, στο οποίο θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Πάντως, μέχρι στιγμής o Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali δεν έχει εφαρμόσει τη ρήτρα σε κανέναν παίκτη που έχει φύγει οικειοθελώς από το Survivor. Ο Πάνος Καλίδης πληρώθηκε κανονικά το ποσό που κέρδισε.

Δείτε όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου.