Breaking News

Survivor: H πολυθρόνα που... «διχάζει» - Χριστίνα: «Η Μαριαλένα έβγαλε μια πικρία - Δεν υπήρξε παράλληλη σχέση» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Χριστίνα Κεφαλά είχε μία σύντομη σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, μετά τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Μ. Δευτέρας, η Μαριαλένα είπε σε συζήτηση με συμπαίκτες της:

«Όταν εγώ χώρισα με τον Σάκη, ο Σάκης τραβιόταν με τη Χριστίνα. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά σε φάση... η Χριστίνα μπήκε μέσα στο σπίτι μας... Και του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε και καλά giveaway στο instagram και την είχε βγάλει ο Σάκης φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα πάω να πάρω όλα τα πράγματα μου από το σπίτι. Του λέω "πες στην κοπέλα σου ότι από αύριο δε θα έχει την πολυθρόνα να ποζάρει"».

Το πρωί της Μ. Τρίτης, η Χριστίνα - που έχει αποχωρήσει από το ριάλιτ επιβίωσης - είπε τηλεφωνικά στο Πρωινό:

«Όταν το είδα ένιωσα λίγο άσχημα και θίχτηκα γιατί τέθηκε ένα θέμα που με αφορούσε, ενώ δεν ήμουν παρούσα. Απορώ γιατί το κάνουν τώρα και όχι όταν ήμουν μπροστά ώστε να πάρω θέση και να πω κι εγώ την άποψή μου. Είδα ότι η Μαριαλένα έβγαλε μια πικρία... Εγώ δεν ήξερα ότι η πολυθρόνα είναι δικιά της.

Το διάστημα που ήμουν μαζί με τον Σάκη, περίπου 2 μήνες, μέναμε μαζί... Όταν μπήκα στο παιχνίδι ξεκαθάρισα τη θέση μου, τα είχαμε βρει με την Μαριαλένα. Δεν είχαμε παράλληλη σχέση με τον Σάκη. Απλά η Μαριαλένα είχε έρθει κάποια στιγμή στο σπίτι να πάρει πράγματα που είχε αφήσει».
     

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor.