Breaking News

Survivor - James: «Eκεί που σε κάθε συμβούλιο είχαμε τον Παππά, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλη την παραλία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι παίκτες της Μπλε ομάδας συζήτησαν όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο, ενώ ανέλυσαν και τα ενδεχόμενα σε περίπτωση νέας ήττας στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης θεωρούν δεδομένο ότι ο ένας από τους δύο θα ψηφιστεί από τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

Από την πλευρά του ο Παύλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υποδείξει τον Γιώργο Κόρομι, γιατί είναι φίλος του.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι περισσότεροι παίκτες στοχοποιούν τον James και το Νίκο, τους οποίους κατηγορούν ότι έχουν επιλέξει να απομονωθούν.

Ο James σχολίασε στην κάμερα: «Ξαφνικά, εκεί που σε κάθε συμβούλιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Αλέξη Παππά, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλη την παραλία. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Από ό,τι λένε τα παιδιά, βλέπουν ότι σύντομα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, οπότε θέλουν να βγάλουν από τη μέση εμένα και το Νίκο». 

Στη συνέχεια, πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, επίθεση στους δύο παίκτες εξαπέλυσε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που τους κατηγόρησε ότι απομονώνονται λόγω στρατηγικής.

Δείτε τα βίντεο.