Breaking News

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα μετά την επίθεση της Ελευθερίας - «Έχεις κάνει το χειρότερο σφάλμα της ζωής σου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα του Survivor η Χριστίνα Κεφαλά. Όπως είπε, καθώς είναι υποψήφια προ αποχώρηση και επειδή μπορεί να φύγει από το ριάλιτι, δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι θα φάνε μόνο ψάρια στη Χριστίνα, η οποία κατόπιν ζήτησε από το Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή να μαγειρέψουν μαζί φακόρυζο.

«Νευρίασε η Ελευθερία και μου είπε "Έχεις κάνει το χειρότερο σφάλμα της ζωής σου. Θα σου πω μετά τι έχεις κάνει"... Της εξήγησα ότι μπορεί να αποχωρήσω και δεν κρατάω κακία σε κανέναν», είπε δακρυσμένη η Χριστίνα. 

Απορημένοι με την έντονη αντίδραση της Ελευθερίας ήταν ο Νίκος και ο James, που το συζήτησαν με τον Ηλία Μπόγδανο και την Καρολίνα Καλύβα.

«Τον τελευταίο καιρό η Ελευθερία έχει συνέχεια νεύρα. Μετά την ένωση και την παραμονή μου στο παιχνίδι, βλέπω ότι έχουν αλλάξει όλοι κατεύθυνση. Μάλλον πήραν αυτό που ήθελαν... Έφυγε η Άννα Μαρία και πλέον δεν τους νοιάζει για μένα», πρόσθεσε στην κάμερα η Χριστίνα.

Δείτε το βίντεο.