Breaking News

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξαφνιάστηκε με τα μηνύματα της γυναίκας του - «Είναι δυνατόν; Μας βλέπει όλη η Ελλάδα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι Μπλε έχασαν με 5-10 στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας συγκινήθηκαν όταν αντάλλαξαν μηνύματα με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο, η επικοινωνία του Τριαντάφυλλου με τη σύζυγό του, Δήμητρα, δεν ήταν ακριβώς όπως τη φανταζόταν, καθώς τα μηνύματά της δεν ήταν και τόσο «θερμά». Στη συνέχεια ο τραγουδιστής δήλωσε στην κάμερα του Survivor:

«Kερδίσαμε την επικοινωνία και ήμουν χαρούμενος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι εpωτευμένος... Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου "αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου" και περιμένω να δω "αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω, μου λείπεις" και τι βλέπω; "χα χα χα".

Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν; Μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Πες μου ένα "σ' αγαπώ". Εσύ κoρίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες "Κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια, χωρίς να σε έχω στο κεφάλι μου". Παρ' το χαλαρά λέει, ένα παιχνίδι είναι...».

Δείτε τα βίντεο.