Breaking News

Survivor - Το 2ο μέρος των δηλώσεων του Α. Παππά: Ο Σάκης, η Μαριαλένα, η... Alessia και η απάντηση στη Γ. Σκαφιδά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 2ο μέρος των δηλώσεων του Αλέξη Παππά, που αποχώρησε από το Survivor, προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Μ. Τρίτης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τη σχέση του με την Alessia Demetz, ενώ απάντησε και στη Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία είχε γράψει στο Twitter: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες». Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ο Γιώργος Ταβλαδάκης το είπε ότι o James, ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι οι πιο μισητοί παίκτες, αλλά το είπε σε ό,τι αφορά εκείνον σαν τηλεθεατή.

Θεωρώ ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι political correct. Δεν μπορεί να έχουμε τριβές με τον Ηλία ή με τον James και να έχει ο Σάκης πάρε-δώσε με τον Κόρομι στην καλύβα που μένει και ο James και ο Νίκος. Ήταν πάντα πολύ επικίνδυνο κάποιος να φτάσει πολύ κοντά στον James, ο οποίος είναι πανέξυπνο παιδί.

Ο Σάκης την ομόρφυνε τη Μαριαλένα, ήταν πολύ άγρια στην αρχή. Βλέπω δύο παιδιά που είναι πάρα πολύ καλά, γουστάρουν, περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα πολύ το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά, μίλησα και στη Μαριαλένα και στον Σάκη. Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνουν από δω και πέρα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε γάμο, ο κουμπάρος παίρνει εντολές, θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο κυνηγός είναι αυτός που είναι περισσότερο καψούρης. Δεν γίνεται να έχεις κάνει 500 χιλιάδες χιλιόμετρα να πας κάπου χωρίς να είσαι καψούρης.

Εμένα μου μοιάζει κι ένας άσος στο μανίκι, το ένα χέρι νίβει το άλλο... Είναι και οι δύο παίκτες τελικού, πιστεύω ότι η τοποθέτησή του Σάκη ήταν στρατηγική.

Η Μαριαλένα ήταν ύαινα, πραγματικά τη φοβόσουν. Μπαίνει μέσα ο Σάκης και την αλλάζει σε 3-4 μέρες τελείως και την κάνει κoριτσάκι 15 χρονών, κούκλα. Έχει ομορφύνει 100%. Δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο ούτε να βασιστώ σε μια σχέση ενός μήνα ή μικρής διάρκειας με τον Γιώργο Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει καμία σχέση, προφανώς, με την επιρροή που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άλλος...

Υπάρχει ακόμα η σχέση μου έξω (σσ. με την Alessia Demetz) μετά από τόσο καιρό; Είχα πει σ' αυτή την κοπέλα ότι έως τις 25 Μαρτίου θα έχω επιστρέψει. Ε, όχι, δεν θα παντρευόμασταν κιόλας στις 25 Μαρτίου... Είχαμε βρεθεί μόνο μία φορά από κοντά... Είχαμε έρθει πολύ κοντά, αν και από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τις καταστάσεις που σου συμβαίνουν μία φορά στη ζωή σου. Ήταν κεραυνοβόλο...

(Για τη Γιούλικα Σκαφιδά)... Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, και να του περνάνε σκέψεις και να λέει "Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment", δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε.

Μου έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου; Με τον Ανδρέα είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία κάποια στιγμή έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του και τα σχόλια που έκανε στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Love it».