Breaking News

Survivor: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, τα δάκρυα της Μαριαλένας και ο Α. Παππάς... «Ηλιθιότητες μέχρι εκεί που δεν πάει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι ομάδες άλλαξαν, οι στρατηγικές αναδιαμορφώθηκαν και το Survivor έκανε... restart, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μετά τις αλλαγές, που τους οδήγησαν σε αντίπαλες ομάδες, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψαν την απογοήτευσή της. 

Πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας η Μαριαλένα μίλησε δακρυσμένη στον Γιώργο Λιανό, με τον παρουσιαστή να τη ρωτά, μάλιστα, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Μπούρδες κυρίες και κύριοι! Έφυγαν από τη Μπλε ομάδα μερικοί και πήγαν στην Κόκκινη. Κάποια κλάματα... η Ελευθερία έκλαιγε, ο Σάκης πληγωμένος,  η καημένη η Μαριαλένα τι τραβάει το κoρίτσι... ηλιθιότητες μέχρι εκεί που δεν πάει....» σχολίασε νωρίτερα στην κάμερα της παραγωγής ο Αλέξης Παππάς.

Επίσης, στην παραλία, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες και να κάνουν μία νέα αρχή, με τον Νίκο Μπάρτζη να αντιδρά, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει όσα έγιναν και τον James Καφετζή να ξεσπά σε γέλια.

Στο μεταξύ, ο Νίκος και ο James σήκωσαν ξανά ψηλά τη μπλε σημαία στην καλύβα τους. Η κίνησή τους σχολιάστηκε από τη Μαριαλένα, που είπε στην κάμερα: "Θυμήθηκαν τώρα ότι είμαστε Μπλε ομάδα...".

Όσον αφορά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι δύο νέες ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη και τελικά επικράτησαν οι Μπλε με 10-9, με τον αγώνα να κρίνεται σε flag race.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Σάκης αφιέρωσε μία νίκη του στη Μαριαλένα.

Δείτε τα βίντεο.