Breaking News

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: «Ο Αλέξης έχει εμμονή με τον James» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά, η οποία αποχώρησε από το Survivor. Η πρώην παίκτρια των Μπλε είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη που αποχώρησα... Μετά την ένωση, που ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, τα παιδιά απομακρύνθηκαν...

Ο James ποτέ δε θα τους έλεγε "πάμε να ψηφίσουμε τη Χριστίνα", θα το πήγαινε διπλωματικά, τον έχω μάθει.

Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί πολύ κι έτσι πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα, για να φανεί στην τηλεόραση ότι εγώ έχω το πρόβλημα, ενώ εκείνος είναι ενωτικός.

Δεν κατηγόρησα το Νίκο για τον τραυματισμό μου, ότι το έκανε επίτηδες, αλλά με πείραξε που όταν γύρισα από το νοσοκομείο δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Γύρισα και είδα τρία άτομα να λένε "Πω πω, γύρισε αυτή...". Δεν τους άκουσα να το λένε, αλλά αυτό εισέπραξα. Δεν χάρηκαν που γύρισα... O James με βοήθησε δύο φορές να κατέβω από τη βάρκα και μου το "χτύπαγε" σε δύο συμβούλια...

Ο Γιώργος κάτι είχε πει στα παιδιά, είχε έρθει διαβασμένος. Όταν είπα στην Άννα Μαρία ότι δημιουργεί προβλήματα, ο Γιώργος μου είπε "Εσύ μη μιλάς, είσαι καινούργια".

Μετά το συμβούλιο, εκτός κάμερας, ο Σάκης με το Νίκο ήρθαν μούρη με μούρη. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι το Νίκο τον προκάλεσε ο Σάκης.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο  ήρεμο παιδί... Έλεγε ότι δεν είχε κάτι μαζί μου, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι λίγο για τη λεζάντα και το "φαίνεσθαι". Μπορεί και να εκμεταλλευόταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει βάλει στόχο να φτάσει στον τελικό, είναι χειριστικός... Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πάρα πολλά θέματα για να φανεί.

Ο Νίκος επηρεαζόταν από τον James και την Άννα Μαρία. Τώρα επηρεάζεται από τον James. Ο James έχει το μυαλό και ο Νίκος τα πόδια. Δηλαδή, o James σκέφτεται και ο Νίκος υλοποιεί.

Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Είναι αληθινός, αλλά ξέρει να χειρίζεται καλά όλα τα θέματα. Νομίζω έχει ταλέντο σε όλα. Ο Αλέξης έχει μια εμμονή με τον James, ίσως ανταγωνίζονται στην εξυπνάδα τους...

Το σχόλιό μου για τα "όπλα" μου το έκανα για πλάκα, δεν ξέρω πώς πέρασε στον κόσμο. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου...

Η Καρολίνα μιλούσε άσχημα για τη Μαριάνθη. Όταν έφυγε η κάμερα, η Καρολίνα είπε αυτή τη λέξη...».

Δείτε τα βίντεο.