Breaking News

Συγκλονίζει ο Τάσος Δούσης: «Πέσαμε σε ενέδρα και ο αλήτης ο Ταλιμπάν πάτησε τη σκανδάλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Τάσο Δούση, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στη δημοσιογραφία, περιγράφοντας τη συγκλονιστική περιπέτεια που έζησε την περίοδο του 2000 ως πολεμικός ανταποκριτής, η οποία παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Ήμασταν μία μεγάλη πομπή δημοσιογράφων και πηγαίναμε για την Καμπούλ. Εγώ και κάποιοι συνάδελφοι χωριστήκαμε με το αυτοκίνητό μας από το κομβόι και πέσαμε σε ενέδρα των Ταλιμπάν. Μας κατέβασαν από το αυτοκίνητο, πέσαμε στα γόνατα και μου είπαν "κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις". Ο αλήτης ο Ταλιμπάν πάτησε και τη σκανδάλη και από τότε άλλαξε όλη η ζωή μου...

Για μήνες ολόκληρους σηκωνόμουν το βράδυ και τσιμπιόμουν - δεν το έχω πει ποτέ αυτό - αν είμαι αληθινά ζωντανός ή νομίζω ότι είμαι ζωντανός. Δηλαδή, με εκτέλεσαν εικονικά και δεν μπορούσαν να το πιστέψω ότι τελικά έζησα από αυτή τη διαδικασία. Πριν από εμάς είχαν σκοτώσει 4 δημοσιογράφους. Τους έβαλαν στον τοίχο και τους εκτέλεσαν κι εμείς ήμασταν οι επόμενοι. Όταν φτάσαμε στην Καμπούλ δεν πιστεύαμε ότι είχαμε σωθεί. Τότε γεννήθηκε και ο γιος μου και είπα ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ πολεμικό ρεπορτάζ».

Μεταξύ άλλων, ο χιλιοταξιδευμένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες», στην απουσία των 15 ετών από την τηλεόραση και την επιστροφή του μέσα από τη συχνότητα του Open.

«Τα πράγματα τα παίρνω πλέον χαλαρά, έχει αλλάξει όλη η φιλοσοφία μου και επειδή έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα, τώρα κάνω το κέφι μου. Και τα ταξίδια που κάνω είναι ένα προσωπικό κέφι, που το μοιράζομαι με τους τηλεθεατές», τόνισε ο Τάσος Δούσης.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.