Breaking News

Τάσος Ξιαρχό: Οι αινιγματικές δηλώσεις του για την αποχώρησή του από τη «Φάρμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε οικειοθελώς από τη «Φάρμα» στο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο. Τη Μεγάλη Δευτέρα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, όπου κλήθηκε να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε, ωστόσο οι απαντήσεις του προκάλεσαν περισσότερα ερωτηματικά.

«Δεν έφυγα γιατί είπα "είναι η ώρα μου να φύγω"... Έπρεπε να φύγω από το σπίτι εκείνη τη στιγμή...», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Άρα σου ζητήθηκε από κάποιον να φύγεις...», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Τάσο Ξιαρχό να απαντά «Ναι», ενώ στη συνέχεια τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Δύο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς γιατί είχαν γίνει κάποια θέματα, τα οποία ήταν αρκετά και στο τέλος έφυγα για έναν άλλο λόγο... Δεν μπορώ να πω περισσότερα...

Καλά που έφυγα γιατί δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα... Νομίζω ότι δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που με είχαν ενημερώσει από την παραγωγή ότι δε θα γίνει, έγινε και δεν μου άρεσε καθόλου...

Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δυστυχώς, γιατί υπάρχει και η ρήτρα στη μέση. Θα πω μόνο ότι 7 ώρες ήμουν εκτός Φάρμας και συζητούσα. Ξαναμπήκα μέσα για να δω τι θα κάνω και το επόμενο βράδυ έφυγα. Μάλλον αυτό που ζήτησα δεν μπορούσε να γίνει...».

Δείτε το βίντεο.