Breaking News

Το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά για τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε 4 φορές. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα. Έχει άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Ακόμη, έχει έναν προγονό από προηγούμενο γάμο με την τρίτη σύζυγό του, την πρώην μοντέλο και ηθοποιό Εύη Καραγιάννη, τον Άνθιμο Ανανιάδη. Το 2016 παντρεύτηκε την ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, το Φοίβο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, η Σάντρα Βουτσά μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τους πίνακες με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, τη Θεανώ Παπασπύρου. Συγκεκριμένα, είπε στη Μαίρη Αρώνη:

«Συμβαίνει κάτι το οποίο είναι δύσκολο και λάθος. Εγώ ξέρω ότι σέβεσαι τις  επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή, οπότε αναγκάστηκα να μιλήσω.

Δεν έχουμε κληρονομήσει κάποια αμύθητη περιουσία. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης. Ήταν μια επένδυση που έκανε για εμάς, τις τρεις κόρες του. Αυτούς τους πίνακες τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου για να τους φυλάξει σε έναν αποθηκευτικό χώρο, γιατί δεν χωρούσαν σε σπίτι, ήταν πάρα πολλοί. Όταν ο πατέρας μου ζούσε, κόντευαν να βάλουν πίνακες και στο ταβάνι, είναι πάνω από 70 πίνακες. 

Η συζήτηση για τους πίνακες γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου, ο οποίος μου έλεγε "Όταν θα φύγω από τη ζωή οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση". Έγινε και μια κουβέντα στις αρχές του 2019, όπου συμπωματικά υπήρχαν και δύο μάρτυρες.

Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι γι' αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο, ότι "Οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω". Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση.

Μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί δεν έλυσε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Άρα περίμενε τόσα χρόνια μέχρι που θα "έφευγε" ο πατέρας μου για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή.

Ο πατέρας μου δεν άφησε διαθήκη γιατί δεν πίστευε στις διαθήκες - είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης - και δεύτερον γιατί θεωρούσε ότι όταν φύγει από τη ζωή θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Ωστόσο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Αν το περίμενε ότι θα συμβεί ο πατέρας μου, θα είχε κάνει διαθήκη... Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι, είμαι ακόμα σε σκέψεις και θα δω τι θα κάνω...».