Breaking News

Το «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Καραϊβάζ - Συγκίνησε ο επικήδειος του γιου του - Η ανάρτηση της αδελφής του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το μεσημέρι της Κυριακής τελέστηκε η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, που είναι λίγο έξω από τον τόπο καταγωγής του, την Καλλίφυτο Δράμας.

Μεταξύ των ελάχιστων παρευρισκομένων - λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία - ήταν η σύζυγός του, ο γιος του, η μητέρα του και η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό. Επίσης, στο «τελευταίο αντίο» παρευρέθηκαν στενοί συγγενείς και κάποιοι φίλοι.

Συγκίνησε ο επικήδειος του γιου του Γιώργου Καραϊβάζ, του 19χρονου Δημήτρη, ο οποίος ανέφερε: «Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν. Θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δεν θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία, μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του και σε αυτά που λέει και δεν τα παρατάει...».

Νωρίτερα, πριν την κηδεία, είχε συγκλονίσει η ανάρτηση της αδελφής του, που έγραψε στα social media: «Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το το μικρό μου αδερφάκι. Σ' αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι' αυτό το μακρινό ταξίδι...».

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο του ΑΝΤ1.