Breaking News

Βάσω Κολλιδά: Το πιο ακραίο περιστατικό στην καριέρα της - «Είχα κοκαλώσει και δεν μπορούσα να κουνηθώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πιο ακραίο περιστατικό που της έχει τύχει στην καριέρα της, αλλά και στην οικογένειά της, αναφέρθηκε η Βάσω Κολλιδά, η οποία είπε στην κάμερα του Happy Day:

«Είχα πάει για φωτογράφιση στον Άγιο Μαυρίκιο και ήμουν 5 ώρες μέσα σε έναν καταρράκτη με πάρα πολύ κρύα νερά. Είχαν βάψει όλο το σώμα μου, μου είχαν βάλει φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης δεν είχαν μείνει ούτε οι φακοί στα μάτια μου, είχα ξεβαφτεί ολόκληρη, είχα κοκαλώσει και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με προτιμούσαν γι' αυτά, με είχαν λίγο κασκαντέρ στο μυαλό τους.

Η νέα γενιά έχει ένα άλλο πάθoς για τη δουλειά, το οποίο περισσότερο τους βάζει στη διαδικασία να μιλάνε και να απαντάνε, παρά να παλεύουν για να αποκτήσουν πράγματα... Ίσως δεν είναι καλό για τα ίδια τα παιδιά. Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά θα πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μία σκηνή, σε μια πασαρέλα, οπουδήποτε. Και στο GNTM, αλλά και στα μουσικά ριάλιτι, περισσότερο μιλάνε παρά εκμεταλλεύονται αυτά που τους δίνονται.

Τα παιδιά μου είναι 4 και 6 ετών... Με τον σύζυγό μου δεν είμαστε όπως ήμασταν στην αρχή. Τώρα με τα παιδιά η αγάπη έχει περάσει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, με καταλαβαίνει πάρα πολύ, με βοηθάει και προσπαθούμε όσο μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τώρα στέλνουμε τα μηνυματάκια μας ο ένας στον άλλον, έτσι λίγο να υπάρχει αυτό το φλερτ μεταξύ μας...».