Breaking News

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Πρέπει να ξέρεις να σταματάς, η εξέλιξη απαιτεί ανανέωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες το βράδυ το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά και την αποχώρησή της από το GNTM, καθώς αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing With The Stars. Την Παρασκευή η παρουσιάστρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Γιατί ξαφνιαστήκατε με την ανακοίνωση του Star; Συμβαίνουν αυτά... Το ό,τι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δε θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις, μπορεί να υπάρξουν διάφορα πράγματα, εννοείται αυτό...

Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι, όλα έγιναν σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα ζητάνε τη γνώμη μου κι εγώ τη δική τους για διάφορα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι, δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη απαιτεί ανανέωση... Μαζί με το κανάλι αποφασίσαμε αυτή τη λύση...».

Δείτε τις δηλώσεις της.