Breaking News

Βρετανία: Πέθανε από νευρική ανορεξία πρώην παίκτρια του Big Brother σε ηλικία 38 ετών (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε από νευρική ανορεξία, σε ηλικία μόλις 38 ετών, η Nikki Grahame, η οποία ήταν γνωστή από τις συμμετοχές της στο Big Brother.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έφυγε από τη ζωή ένα μήνα αφότου οι φίλοι της είχαν ξεκινήσει μια σελίδα στο GoFundMe, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για τη θεραπεία της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο στο Ντέβον μια ημέρα πριν από το θάνατό της.

Η Nicola Rachele-Beth Grahame είχε πάρει αρχικά μέρος στον 7ο κύκλο του βρετανικού Big Brother το 2006, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση και αργότερα πρωταγωνίστησε στο δικό της ριάλιτι "Πριγκίπισσα Nikki". Το 2010, τερμάτισε δεύτερη στο Ultimate Big Brother, ενώ το 2015 εμφανίστηκε ως φιλοξενούμενη στον 16ο κύκλο του ριάλιτι. Το 2016 συμμετείχε στην 4η σεζόν του Big Brother στον Καναδά, παίρνοντας την 6η θέση. Να σημειωθεί ότι κέρδισε στη Βρετανία και βραβείο (στα National Television Awards) για τη συμμετοχή της στο  Big Brother, ενώ έγραψε και δύο βιβλία, τα "Dying To Be Thin" (2009) και "Fragile" (2012), όπου μοιραζόταν τις εμπειρίες της από το πρόβλημα υγείας της.

Η Nikki Grahame, από την περιοχή Northwood του Λονδίνου, έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία από τότε που ήταν παιδί, μπαίνοντας πρόσφατα σε ιδιωτική κλινική για να θεραπεύσει τη διατροφική της διαταραχή.

Οι φίλοι της κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 69.000 λίρες μετά την κυκλοφορία της σελίδας GoFundMe στις 10 Μαρτίου.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε διαδικτυακά το Σάββατο από της φίλη της Leon Dee, η οποία έγραψε στη σελίδα GoFundMe:

«Με μεγάλη λύπη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αγαπημένη φίλη Nikki πέθανε τις πρώτες ώρες της Παρασκευής 9 Απριλίου. Ραγίζει η καρδιά μας να ξέρουμε ότι κάποιος που είναι τόσο πολύτιμος "έφυγε" σε τόσο νεαρή ηλικία. Η Nikki όχι μόνο άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά επίσης των φίλων της και της οικογένειάς της, που θα τους λείψει πάρα πολύ. Θα θέλαμε να ζητήσουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας και των φίλων της.  Όλες οι δωρεές εκτιμήθηκαν πολύ και ήταν συγκινητικό για όλους, συμπεριλαμβανομένης της Nikki, προκειμένου να δει πόσο πολύ την αγαπούσατε. Τα χρήματα θα κρατηθούν με ασφάλεια έως ότου δημιουργήσουμε έναν οργανισμό στη μνήμη της Nikki, που θα υποστηρίζει όσους πάσχουν από ανορεξία».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στη φωτογραφία που ακολουθεί ποζάρει το 2019.


Δείτε τα βίντεο.