Breaking News

15 πράγματα που δε γνωρίζετε για τον Ορέστη Τζιόβα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σάββατο ο Ορέστης Τζιόβας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», που πρόβαλλε ένα αφιέρωμα με 15 πράγματα που αφορούν τη ζωή του και την επαγγελματική του πορεία, που πιθανόν δε γνωρίζετε.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2004, σε ηλικία 21 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε 4 χρόνια μετά.

Έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σίριαλ, κάνοντας το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Καπώνη, «Μου το κρατάς μανιάτικο», έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Νοέμβριο του 2019 είχε ανακοινώσει το χωρισμό του με τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου, περίπου ένα χρόνο μετά το γάμο τους.


Μετά την προβολή του βίντεο, ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κωμωδία «Το νυφικό κρεβάτι», στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και που θα ξεκινήσει περιοδεία στις 17 Ιουνίου.

Το έργο είναι μια τρυφερή κωμωδία, που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από την γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι.