Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 221 - 222 - 223 - 224 - 225, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 31/5/21 - Επεισόδιο 221: Ο Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει την Έρση και εκείνη παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Ο Άκης προσλαμβάνει έναν χάκερ για να μάθει ποιος του έστειλε το μέιλ που του αποκάλυπτε ότι ο Δημήτρης και η Μαίρη έκαναν παρανομίες και η Ηλιάνα πανικοβάλλεται. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Έκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι.

Στο μεταξύ, ο Άκης ρίχνει τον εγωισμό του και επαναπροσλαμβάνει τον Αιμίλιο ως διευθυντή του καναλιού, θέτοντας όμως όρους στη συνεργασία τους. Η Ηλιάνα πιέζει τον Σίμο να μεταδώσει μία αρνητική κριτική για τον Οδυσσέα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων και ο Οδυσσέας εξοργίζεται. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη, αφήνοντας την Κατερίνα μόνη της. Δυο ένοπλοι ληστές μπουκάρουν στο σουβλατζίδικο, ενώ είναι μέσα ο Φρίξος με την Αλίκη και το όπλο τους εκπυρσοκροτεί!


Τρίτη 1/6/21 - Επεισόδιο 222: Ο περίγυρος προσπαθεί να επηρεάσει την Έρση και τον Οδυσσέα, προκειμένου να βάλουν νερό στο κρασί τους και να μην διαλύσουν τον γάμο τους, αλλά και οι δύο εμμένουν στις θέσεις τους και δεν βλέπουν άλλη λύση πέρα από τον χωρισμό. Ο Άλκης προθυμοποιείται να βγει από τη ζωή του Μιλτιάδη, προκειμένου να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα, αλλά εκείνος αρνείται.

Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι, αλλά βλέπει πως είναι δύσκολο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη κα τον σεβασμό των συναδέλφων του. Άκης και Μανούσος τσακώνονται με αφορμή έναν μικρό τραυματισμό της Αποστολίας. Η Σύνθια και η γκαλερί ζητούν ένα υπέρογκο ποσό από τον Οδυσσέα για την ακύρωση της έκθεσης. Ο Άκης ανησυχεί για τη σχέση της Ηλιάνας και του Παύλου...


Τετάρτη 2/6/21 - Επεισόδιο 223: Η Βικτώρια αποφασίζει να δώσει τον μικρό Άγγελο στον Οδυσσέα για λίγες μέρες, στη Κέρκυρα, ο Μιχαήλ όμως αντιδρά, φοβούμενος πως αν το μάθει η Εύα θα παρεξηγηθεί. Η Μαίρη δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της και ο Μάρκος περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, δείχνοντάς της ότι δεν σηκώνει απειλές. Οι εντάσεις μεταξύ Ολυμπίας και Εύας συνεχίζονται, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Μαίρη τα έχει μπλέξει με τον Μάρκο και θορυβείται.

Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης οριστικοποιεί τον χωρισμό, αφήνοντας τα κλειδιά του σπιτιού στην Κατερίνα. Ο Σπύρος προσπαθεί να πείσει την Έρση να ζητήσει συγγνώμη από τον Οδυσσέα, η αντίδρασή της όμως είναι πολύ έντονη. Ο Άκης προσπαθεί να ανακαλύψει τον αποστολέα του μέιλ με τα video και η Ηλιάνα ανησυχεί. Η Έλλη με τον Φρίξο πάνε στον γυναικολόγο για έναν τυπικό υπέρηχο κι εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Έλλη καταρρακώνεται εντελώς, ενώ ο Φρίξος κάνει μια μεγάλη «πατάτα» και την εξοργίζει αφάνταστα...


Πέμπτη 3/6/21 - Επεισόδιο 224: Ο Έκτορας καταθέτει μηνύσεις εκ μέρους του Οδυσσέα και διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό από τους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν. Ο Άκης συνεχίζει την προσπάθεια να ανακαλύψει τον αποστολέα του mail με τα ενοχοποιητικά video. Και ο Φρίξος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Έρση για το θέμα του Οδυσσέα αλλά μάταια. Ο Άκης μαθαίνει για την αγωγή του Οδυσσέα εις βάρος του καναλιού αλλά και την εμπλοκή της Ηλιάνας στο θέμα αυτό και εξαγριώνεται. 

Ο Σίμος καταγράφει την άκρως ενοχοποιητική συνομιλία που έχει με τον τοκογλύφο και λίγο αργότερα, ο αστυνόμος Βρανάς προχωρά σε μαζικές συλλήψεις. Στο μεταξύ στην Κέρκυρα, η Έλλη είναι πολύ θυμωμένη με τον Φρίξο για την κουβέντα που της είπε, όσο κι αν ο Φρίξος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν εννοούσε αυτά που είπε. Η Μαίρη συναντά τη Ναυσικά και της λέει όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα...


Παρασκευή 4/6/21 - Επεισόδιο 225: Ο Άλκης παίρνει την Ιφιγένεια τηλέφωνο και εμπιστευτικά της λέει ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει, κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Η Ναυσικά, εξαγριωμένη με τη Μαίρη που της ζητάει χρήματα, την διώχνει κακήν κακώς, χωρίς να υποκύψει στον εκβιασμό της. Η επόμενη κίνησή της είναι να πάει στον Μάρκο κι εκεί η κατάσταση παρεκτρέπεται. Η Ιφιγένεια προσπαθεί να «ψαρέψει» τους γονείς της για να καταλάβει αν ισχύει η πληροφορία που της έδωσε ο Άλκης, αλλά δεν βγάζει όμως κανένα συμπέρασμα.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη έκπληξη που αφορά το βιβλιοπωλείο. Παράλληλα, ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Κέρκυρα μαζί με τον μικρό Άγγελο και η συνάντησή του με την Έρση θα φέρει μια ακόμα αντιπαράθεση. Ο Άκης εξομολογείται στην Αποστολία ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν είναι εpωτικά και της ξανακάνει πρόταση γάμου!


Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ