Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σύντομα οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αφορμή τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τις δραστηριότητες που επαναλειτουργούν... 

«Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, δηλαδή μόλις έχουμε ξανά μια επαφή με την επιτροπή, θα μπορούμε να βγάλουμε και ένα χρονοδιάγραμμα δημόσιο και για τα catering, για να ξέρει ο κόσμος και να προγραμματίσει τους γάμους του και τις υπόλοιπες κοινωνικές εκδηλώσεις», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Θα έχουμε την άλλη εβδομάδα ανακοινώσεις για το ακριβές χρονοδιάγραμμα και τους όρους ανά την χρονολογία, όπου θα μπορούν να ανοίξουν τα κτήματα για να γίνονται οι διάφορες εκδηλώσεις, ώστε να μπορεί ο κόσμος να προγραμματίσει τη ζωή του και τις προσωπικές του επιλογές, όπως είναι ο γάμος.  Το ίδιο θέλω να κάνω και για τις εκθέσεις. Να έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα ώστε να μπορούν και οι επιχειρηματίες να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους. Θα βγάλουμε για όλους τους κλάδους το χρονοδιάγραμμα».

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Μαυραγάνη.