Breaking News

Ανατροπή στο MasterChef (Επεισόδιο 81): Αποχώρησε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef 5 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας... (δείτε στο τέλος το βίντεο με ολόκληρο το επεισόδιο 81)

Νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα, οπότε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο Παύλος Χάππιλος και ο Διονύσης Σαρακίνης ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη.


Η ηττημένη μπλε ομάδα οδηγήθηκε σύσσωμη σε δοκιμασία αποχώρησης. Η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός έδωσαν μάχη στην κουζίνα διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Το πιάτο στη δοκιμασία αποχώρησης έφερε την υπογραφή του Μανώλη Παπουτσάκη. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους 90 λεπτά για να μαγειρέψουν.


Τη χειρότερη βαθμολογία σημείωσε το πιάτο του Τζιοβάνι Σκαράτζι, που αποχώρησε από το MasterChef 5.

Ο Ιταλός μάγειρας ήταν ένα από τα φαβορί για τον τελικό. Όπως ανέφερε το βιογραφικό που είχε δημοσιεύσει το Star, μεγαλωμένος μέσα σε εστιατόριο, που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι της Ιταλίας, ο Τζιοβάνι ξεκίνησε να εργάζεται για πρώτη φορά σε κουζίνα στα 16 του χρόνια. Η γνωριμία και ο γάμος του με μια Ελληνίδα τον έκανε αυτό που αποκαλούμε... εpωτικό μετανάστη στη χώρα μας, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια.


Οι 6 παίκτες που πέρασαν στους ημιτελικούς είναι οι: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος και Διονύσης Σαρακίνης.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 81.