Breaking News

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η εξομολόγηση για το σύζυγό της και η επική ατάκα της γιαγιάς της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αντιγόνη Δρακουλάκη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία, τους δραματικούς ρόλους, τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της, φοβούμενη την έκθεση, καθώς και για τη χαρά που αισθάνεται, κάνοντας για πρώτη φορά κωμωδία, με τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο». 

Επίσης, αναφέρθηκε στον μοναχογιό της, ενώ μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και θαυμασμό για τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2010. Μεταξύ άλλων, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν ανακοίνωσα στους δικούς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, απόρησαν γιατί ήμουν μια κλασσική, καλή μαθήτρια και όλοι περίμεναν ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο... Όταν πήρα το πτυχίο στη δραματική σχολή η γιαγιά μου είπε "Επιτέλους, τώρα μπορείς να βρεις δουλειά σε τράπεζα"!

Οι δικοί μου καμαρώνουν για μένα. Το πρώτο σίριαλ που έπαιξα ήταν η "Απαγορευμένη αγάπη". Είχα να παίξω στην τηλεόραση από το 2015... Αν είχα μια καλή επαγγελματική πρόταση θα τη δεχόμουν. 

Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ' αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις πρώτα την προσωπικότητά σου και την καριέρα σου και μετά να παντρευτείς... Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι εpωτευμένοι μαζί του και είμαι περήφανη γι' αυτό».

Δείτε τη συνέντευξη.