Breaking News

«Δεν ήθελα να παίξουμε μαζί με την Αλίκη γιατί θα τσακωνόμασταν και θα χαλούσε η φιλία μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν μια τρελή πρωταγωνίστρια, αντέγραφα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και την Μπριζίτ Μπαρντό. Αντέγραφα επίσης και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήταν και φίλη μου», είπε στην κάμερα του «Love it» η Άννα Φόνσου.

Και πρόσθεσε: «Με την Αλίκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί γιατί θα χαλούσαμε η φιλία μας. Εγώ της αρνήθηκα, εκείνη μου έλεγε ότι ήθελε να παίξουμε μαζί. Της έλεγα "αποκλείεται!". Επειδή είμαι και λίγο αυστηρή, δε θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Θα τσακωνόμασταν και η φιλία μου με την Αλίκη ήταν πολύ πιο σπουδαία από έναν ρόλο».

Μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνσου μίλησε για το Σπίτι του Ηθοποιού, ενώ τόνισε: «Δεν είχαν έρθει σε μένα κοπέλες, που τώρα βγαίνουν και καταγγέλλουν άσχημες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. Πιστεύω ότι ορισμένες το κάνουν για να προβάλλονται. Γιατί όταν το έκανε μια κοπέλα, που δε θυμάμαι το όνομά της, την πήρα και της είπα "Επειδή είπες πως δεν έχεις για το παιδί σου, μπορείτε να έρθετε να μείνετε στο Σπίτι του Ηθοποιού ή να έρχεσαι και να παίρνεις φαγητό μεσημέρι και βράδυ", αλλά δεν με πήρε ξανά τηλέφωνο».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.