Breaking News

Ζ. Δούκα για Γ. Κιμούλη: «Δεν επικοινώνησε μαζί μου - Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν από 4 μήνες, η  Ζέτα Δούκα είχε προχωρήσει σε δημόσια εξομολόγηση ότι είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, για μία ολόκληρη θεατρική σεζόν, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Την Τρίτη η γνωστή ηθοποιός είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα του Πρωινού και τη Φαίη Σκορδά:

«Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, δηλαδή να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Αλλά από την άλλη, κάθε φορά που βγαίνει κάτι στη δημοσιότητα στενοχωριέμαι τόσο πολύ, γιατί γνωρίζω ότι χρειάστηκε μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας...

Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Δηλαδή, συναισθηματικά με εξουθένωσε, γι' αυτό και πέρασα και κορονοϊό. Πέρασα κορονοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα, γιατί ήμουν συναισθηματικά και σωματικά εξουθενωμένη. 

Με ρώτησε η κόρη μου "Τι είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια;" και της απάντησα "Αγάπη μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους"».

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε «Μετά από αυτά που έγιναν, ο Γιώργος Κιμούλης επικοινώνησε μαζί σου;», η Ζέτα Δούκα απάντησε: 

«Όχι... Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη... Μια συγγνώμη, που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πάρα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν έχουν το επίπεδο της συνείδησης για να ζητήσουν συγγνώμη...».

Δείτε το βίντεο.