Breaking News

Ε. Παπαρίζου: «Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας... να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Παπαρίζου φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης, μετά την τιμητική της παρουσία στον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. 

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια και σε όσους της έκαναν body shaming, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Να σου πω την αλήθεια πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ! Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας...

Χαίρομαι που η Ελλάδα με τη Στεφανία έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Ο κόσμος χάρηκε. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι "Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας; Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;"... Αν δεν είσαι ευγενικός χάνεις και το δίκιο σου. Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία, ότι πρέπει εμείς να έχουμε το δίκιο. Να έχουμε καλοσύνη...».

Μεταξύ άλλων, η όμορφη τραγουδίστρια θυμήθηκε τις συμμετοχές της και την πρωτιά της στη Eurovision και μίλησε για τη ζωή της, τον σύζυγό της, την ευτυχία που βιώνει αυτή την περίοδο, τις αλλαγές που έχει κάνει στην καθημερινότητά της, τη νίκη της στο φετινό «The Voice» και το καινούργιο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα. 

Αναφερόμενη στο γεγονός που ήταν σταθμός στη ζωή της και που την έκανε να αναθεωρήσει τα πράγματα, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε: «Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.