Breaking News

Ε. Τσαγκρινού για «El Diablo»: «Δεν είχα στο μυαλό τη θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τετάρτης η Έλενα Τσαγκρινού συνάντησε στο «The 2Night Show» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφό της, Mike, για το πρόβλημα υγείας που εκείνος αντιμετώπισε, αλλά και για την απόφασή της να σταθεί βράχος στο πλευρό του.

Επίσης, η όμορφη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια είπε για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το τραγούδι «El Diablo» και τις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε:

«Από τη μία πλευρά αν το είχα πάρει σοβαρά, θα είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και μπορεί να μην ήθελα να πάω στον διαγωνισμό... Είμαι ένα άτομο που κρατώ μόνο τα καλά από τη ζωή... Νιώθω ότι τώρα γίνομαι γυναίκα σιγά-σιγά... Τώρα βρίσκω καλλιτεχνικά το πάτημά μου και τον εαυτό μου και με την αφέλεια την καλλιτεχνική μπορείς να επιλέξεις κάτι, το οποίο μπορεί να σου κάνει καλό ή κακό.

Για εμένα ήταν κάπου στη μέση όλο αυτό γιατί προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου, καθώς το βάρος το παίρνω εγώ και όχι η επιλογή που έκανε η ομάδα. Είναι μια καλή ευκαιρία να το πω: να μείνουμε στην αφέλεια την καλλιτεχνική που μπορεί να έχει μια τραγουδίστρια και να πάρει στα χέρια της ένα τραγούδι, σκεπτόμενη ξεκάθαρα τη μουσική και την παραγωγή και μην έχοντας στο μυαλό ούτε κατά διάνοια τη θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι ένα τραγούδι θα έφερνε τέτοιες αντιδράσεις... Στενοχωρήθηκα πολύ αλλά δεν έδωσα βαρύτητα γιατί μπορεί να είχε επίπτωση στον διαγωνισμό. Η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι στο τραγούδι μιλάμε για μια καταστροφική σχέση».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.