Breaking News

Έλντα Πανοπούλου: «Ψωνίστηκα με την επιτυχία του Ρετιρέ αλλά με προσγείωσε απότομα ο Βουτσάς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλντα Πανοπούλου κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τα κιλά που έχασε, αλλάζοντας απλά τρόπο ζωής και περπατώντας 7 χλμ. την ημέρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε τι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά που βγαίνουν από τις δραματικές σχολές, ώστε να μην πέσουν θύματα κακoποιητικών συμπεριφορών.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι της είπε ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς και την προσγείωσε, την εποχή που ψωνίστηκε από την επιτυχία του «Ρετιρέ». Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Την καλοδέχτηκα την επιτυχία του "Ρετιρέ" και σίγουρα και θα ψωνίστηκα. Με προσγείωσε ο Κώστας Βουτσάς... Ψωνίστηκα μετά από τη "Χαρούλα". Ήταν τόσο αγαπητό αυτό το σίριαλ και κάνει νούμερα ακόμα και στις επαναλήψεις που παίζεται... Λιγάκι όσο να 'ναι το καβάλησα το καλάμι...

Πήγα στο θέατρο, τότε έπαιζα στο Ακροπόλ με τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρω Κοντού και τη Ρένα Βλαχοπούλου. Και μου είπε ο Βουτσάς "Πανοπούλου, σε βλέπω ότι έρχεσαι πολύ αλέγκρα τελευταία". Του απάντησα "Κύριε Κώστα εντάξει, με έχουν γνωρίσει όλοι και πάμε πάρα πολύ καλά με το σίριαλ".

Και μου είπε "Τι έχεις κάνει; Σε γνωρίζουν; Δεν σε γνωρίζουν, μια Χαρούλα ξέρουν! Όταν θα μάθουν να σου λένε... Γεια σου Έλντα Πανοπούλου, τότε θα πεις ότι σε έχει γνωρίσει ο κόσμος". Και με προσγείωσε τόσο απότομα!».

Επίσης, η Έλντα Πανοπούλου διηγήθηκε απολαυστικές ιστορίες με την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία την πάντρεψε αλλά την ημέρα του γάμου ξέχασε τα στέφανα!

Δείτε τη συνέντευξη.