Breaking News

Friends - The Reunion: Το επετειακό επεισόδιο έρχεται απόψε στο STAR (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα «Φιλαράκια», η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα - Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) και David Schwimmer (Ross) - επέστρεψε μέσα από την πλατφόρμα της HBO Max... Το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαΐου προβλήθηκε το ένα και μοναδικό επετειακό επεισόδιο.

Στην Ελλάδα το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 23:15 το βράδυ, το STAR. Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Μετά από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τα «Φιλαράκια» (Friends) ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για ένα επετειακό επεισόδιο και το βράδυ της Πέμπτης (27/05), οι φανατικοί θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο στήθηκαν μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν το «Friends: The Reunion» μέσω του συνδρομητικού HBO Max.

Oι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το επετειακό επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του STAR. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 23:15, το STAR φέρνει στην ελληνική τηλεόραση την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλλά και πολλούς special καλεσμένους, όπως τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και τη Μαλάλα Γιουσαφζάι, τη νεότερη κάτοχο Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κoριτσιών στην εκπαίδευση.»