Breaking News

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Στην πρώτη μου ταινία αποκοιμήθηκα και άργησα να πάω στο γύρισμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φωτεινή Μπαξεβάνη κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις», όπου πρωταγωνιστεί.

Επίσης, θυμήθηκε απίστευτες ιστορίες από την καλλιτεχνική της πορεία, όπως με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος την παρακάλεσε να κάνει ένα guest στη σειρά «Εγκλήματα», καθώς η ηθοποιός που είχε το ρόλο δεν μπόρεσε να πάει. Ξαφνικά το guest έγινε ρόλος, που απογείωσε την καριέρα της. 

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε για τη συμμετοχή της το 1999 στην ταινία «Αυτή η νύχτα μένει» (η πρεμιέρα έγινε στις 7 Ιανουαρίου του 2000):

«Η ταινία "Αυτή η νύχτα μένει" ήταν η πρώτη μου. Τότε, παράλληλα με το θέατρο, δούλευα δημόσιες σχέσεις σε ένα  εστιατόριο στο Κολωνάκι και είχε έρθει ο σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με ρώτησε αν είμαι ηθοποιός και μου είπε ότι κάνει μια ταινία και πως με θέλει για έναν ρόλο. 

Δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Δεν ήξερα ότι θα έκανα μία περπατημένη μπουζουκτσού. Ήταν γύρισμα μιας ημέρας, το πολύ δύο ημερών...

Με πήρε ο ύπνος και άργησα να πάω στο γύρισμα! Το γύρισμα ήταν στις 10 το πρωί στην Τρούμπα. Εγώ έμενα τότε στα Εξάρχεια. Κοιμόμουν και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μου είπε ότι με περιμένουν για το γύρισμα! Πανικοβλήθηκα, πήρα moto-taxi - μόλις είχαν βγει τότε - για να πάω γρήγορα και στις 10:20 ήμουν στην Τρούμπα».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.