Breaking News

GNMT 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το GNTM θα επιστρέψει δυναμικά με τον 4ο κύκλο στην οθόνη του Star, με αγόρια και κoρίτσια να αγωνίζονται για τον τίτλο επί ίσοις όροις. 

Ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχονται στην κριτική επιτροπή το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που πήρε τη θέση της Βίκυς Καγιά, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα»:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πώς θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε, μένω στην Αμερική οπότε δεν ήξερα και πώς γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τελικά τα καταφέραμε και ήρθα... Με τη Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, τη γνωρίζω άλλωστε από το χώρο. Δεν έχουμε το χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί κι εγώ ήρθα πριν από δύο μέρες...».


Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το GNTM 4. Ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως μοντέλο από το 2003, έχοντας περπατήσει στα πιο λαμπερά catwalks σε όλο τον κόσμο ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της παγκόσμιας μόδας (Paul Smith, Maison Martin Margiela Sephora, Levi’s, Gap, Topshop). Έχει κάνει την καμπάνια της εταιρίας αθλητικών ρούχων Lululemon και ήταν το πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher.

Το εντυπωσιακό μοντέλο με την εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή καριέρα, έχει υπάρξει μούσα του Gaultier, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τις διεθνείς εκδόσεις των πιο γνωστών περιοδικών μόδας του κόσμου, όπως η Vogue και το Elle. Το 2017 βραβεύθηκε από το περιοδικό Beauté magazine στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” για την ξεχωριστή της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.