Breaking News

Gwyneth Paltrow: «Έπινα πολλά ποτά κατά τη διάρκεια της καραντίνας» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο κάθε άνθρωπος βρήκε διαφορετικούς τρόπους για να αντιμετωπίσει την καθημερινότητά του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστό ότι ακολουθεί πιστά πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ενώ κάνει και εξαντλητικές προπονήσεις. Τον Σεπτέμβριο του 2008 είχε ξεκινήσει μια ενημερωτική ιστοσελίδα τρόπου ζωής, το Goop - ο τίτλος προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος και του επωνύμου της -, που ενθαρρύνει τους αναγνώστες να «καλλιεργήσουν την εσωτερική τους όψη».

Μπορεί η η 48χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός να είναι η «βασίλισσα του υγιεινού τρόπου ζωής», ωστόσο αποκάλυψε - σύμφωνα με τη Mirror - ότι κατανάλωνε «πολλά ποτά για επτά νύχτες την εβδομάδα» κατά τη διάρκεια της καραντίνας του περασμένου έτους.

Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow δημιούργησε το δικό της «φανταστικό ποτό, που ονομάζεται Buster Paltrow», το οποίο είναι φτιαγμένο με ουίσκι από κινόα. Συγκεκριμένα, δήλωσε, σύμφωνα με τη Mirror:

«Έπινα αλκοόλ κατά την περίοδο της καραντίνας. Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα.. Παρεκτράπηκα... Εννοώ, ποιος πίνει πολλά ποτά για επτά νύχτες την εβδομάδα; Αυτό δεν είναι υγιές.

Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, το οποίο πήρε το όνομα από τον παππού μου που αγαπούσε τα ξινά ουίσκι.

Και είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι από κινόα, από το αποστακτήριο στο Τενεσί, με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Είναι απλώς... "παράδεισος". Έπινα τουλάχιστον δύο από αυτά κάθε βραδιά καραντίνας».

Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον μουσικό Chris Martin. Τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε παντρευτεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Brad Falchuk (φωτογραφία κάτω).


Να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμά της «The Goop Lab With Gwyneth Paltrow» έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Ιανουαρίου 2020 και αποτελούνταν από 6 επεισόδια. Ο 2ος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα μέσα στο 2021. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ για την εταιρεία τρόπου ζωής και ευεξίας Goop. Η Gwyneth Paltrow ενεργεί ως οικοδεσπότης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.