Breaking News

House Of Fame: Η παραβίαση κανόνα και η ποινή στον Άρη Βανταράκη - Η ανάθεση των τραγουδιών του τελικού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Κόνη Μπιζιντή και της Μαριάννας Κάρρα από το House of Fame, στο επεισόδιο της Δευτέρας έγινε η τελευταία αξιολόγηση από τους καθηγητές, καθώς η μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ διανύει την τελευταία της εβδομάδα.

Ενόψει του τελικού, έγινε η ανάθεση των τραγουδιών στους 6 φιναλίστ: Βένια Καραγιαννίδου, Jimmy Sion, Γιάννη Αρβανιτίδη, Άρη Βανταράκη, Γιώργο Σπετσιώτη και Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Νωρίτερα, στο House of Fame προκλήθηκε αναστάτωση, λόγω της αναπάντεχης κίνησης του Άρη Βανταράκη. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μίας πρόβας πριν το τελευταίο live, ο Άρης πήρε το κινητό μιας χορεύτριας και συνδέθηκε στο προφίλ του στο Instagram, προκειμένου να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν εκτός Ακαδημίας

Η κίνηση του είναι αντίθετη με τους κανόνες, ενώ έφερε και σε δύσκολη θέση τους χορευτές, που δέχτηκαν παρατηρήσεις από την παραγωγή.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε στον Άρη ότι αν αυτό συνέβαινε στην αρχή θα είχε αποβληθεί. Ωστόσο, καθώς το House of Fame φτάνει στο τέλος, η ποινή που του επιβάλλεται είναι ότι δε θα έχει καμία βοήθεια από τους καθηγητές του στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον τελικό.

Δείτε τα βίντεο.