Breaking News

House of Fame - Π. Μπαλτατζή: «Ντροπή σου που χρησιμοποίησες τη σχέση σου για να κρύψεις την ανεπάρκειά σου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ημέρες χωρίζουν τους σπουδαστές από τον ημιτελικό και το άγχος τους κορυφώνεται. Μετά τη διπλή αποχώρηση του Γιώργου Ντίνου και της Πηνελόπης Τσιακυρίδου στο τελευταίο live concert του House of Fame, στο επεισόδιο της Δευτέρας oι περισσότεροι σπουδαστές έδειχναν να νιώθουν απογοητευμένοι, τόσο από την εμφάνισή τους, όσο και από τα σχόλια που άκουσαν από τους καθηγητές τους. 

Η Βένια Καραγιαννίδου πέρασε απευθείας στον τελικό, μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής, ενώ οι υπόλοιποι 7 σπουδαστές είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Μαριάννα Κάρα ξέσπασε σε δάκρυα μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε από την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία της είπε:

«Δεν ήσουν καλή ούτε στις πρόβες... Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου όχι εμένα... Δεν ξέρω αν σε αδικώ, εγώ απαντάω πάνω σ' αυτό που εισπράττω...

Δεύτερον, αυτό που έγινε με την κυρία Γαρμπή ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ντράπηκα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή γι' αυτό που άκουσα, γιατί εγώ δεν το είδα... Ντράπηκα τόσο πολύ για σένα, γιατί ήταν αγενές, έπαθα ζημιά. Την ανεπάρκειά σου τη βάφτισες "Έκανα κόλπο, το είπα λίγο χειρότερα για τον Στέφανο"... Χρησιμοποίησες τη σχέση σου εσύ η ίδια, που είχες πει ότι δε θέλεις να τη χρησιμοποιείς. Χρησιμοποίησες τη σχέση σου για να κρύψεις την ανεπάρκειά σου. Ντροπή σου!».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας προσπάθησε να στηρίξει τη Μαριάννα, που ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε τα βίντεο.